Kort om fotograf

Martin Lorentzen

Fang nuet og se tilbage på minderne

For mig som fotograf er det yderst vigtigt at fange stemning og følelser, når jeg er ude til bryllup, konfirmation, fødselsdag eller hvilket som helst event.
Mit mål er at mine billeder skal skille sig ud! 
Jeg har gjort det til min kunst at, fange mennesker, hvor følelser kan mærkes og det naturlige stråler igennem. Mine billeder må gerne være med til at sætte følelser i gang, når du ser tilbage på en særlig begivenhed, en bestemt dag eller periode i dit liv.
Med stemningsbilleder og detalieskud, sørger jeg for at give jeg helt unikke billeder, som I altid kan se tilbage på og bevare de dejlige øjeblikke.

Jeg har en Key Point Photography uddanne i ryggen, da fotografering altid har interesseret mig – ja, helt fra min barndom. Efter jeg meldte mig på og gennemført uddannelsen, har min udvikling virkelig taget fart, og jeg elsker alt ved det, et billede kan sige uden ord.

Kreativitet og udvikling driver mig meget i arbejdet med fotografering.
Jeg søger konstant udvikling og at tage billeder på nye og spændende måder.
Min ambition for fotografering er altid at levere en høj kvalitet og mange flotte billeder, hvor I får unikke billeder efter Jeres ønsker, og med personlighed.

Kan I lide jeg laver, og ønsker I, at jeg skal fotografere Jeres næste billede, er I meget velkomne til at kontakte mig. 
Vi kan tage en snak om hvad I ønsker, lokation og idéer, så vi rammer den helt rigtige stemning og får skabt minder for livet. 

Min Baggrund
Foto har helt fra min barndom haft min store interesse og er en stor passion for mig. 
Jeg har en Key Point Photography uddannelse i ryggen. 
Jeg har taget uddannelsen for at dygtiggøre mig – lære alt om teknikken bag netop “det gode billede”. 

Jeg er fra Næstved området, men kører gerne langt for opgaven. Så søger du fotograf på Sjælland, Fyn eller Jylland, så tøv ikke med at sende mig en besked, for et uforpligtigende tilbud.  

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

– Fotograf Martin Lorentzen