Kort om fotograf

Martin Lorentzen

Fang nuet og se tilbage på minderne

For fotograf Martin Lorentzen, er det en kunst at fange mennesker i fokus, hvor det naturlige stråler. Billeder er med til at sætte følelser i gang, hvor man ser tilbage på en særlig begivenhed eller en bestemt periode i sit liv. Med stemningsbilleder og detaljeskud sørger jeg for at give jeg helt unikke billeder, som I altid kan se tilbage på og nemmere bevare de specifikke stunder.

Jeg er i gang med at uddanne mig til fotograf, da fotografering altid har interesseret mig – helt fra min barndom. Siden jeg meldte mig ind i den lokale fotoklub i 2016, har min interesse for fotografering virkelig taget fart, og jeg elsker alt det, et billede kan sige uden ord.

Kreativitet driver mig meget i arbejdet med fotografering. Jeg er glad for at tage billeder på nye og spændende måder, hvor det naturlige og den ønskede stemning kommer til udtryk. Min ambition for fotografering er altid at levere en høj kvalitet og mange flotte billeder, hvor I kan genkende jeres personligheder.

Ønsker I, at jeg skal fotografere jeres næste billede, er I meget velkomne til at kontakte mig. Lad os sammen klarlægge jeres muligheder, lokation og idéer, så vi rammer den helt rigtige stemning og skaber minder for livet. Jeg er fra Næstved-området, men kører gerne langt for opgaven. Jeg ser frem til at høre fra jer.