Kort om fotograf

Martin Lorentzen

Fang nuet og se tilbage på minderne

For mig som fotograf er det yderst vigtigt at fange stemning og følelser, når jeg er ude til bryllup, fødselsdage eller hvilket som helst event.
Mine billeder skal skille sig ud! 
Jeg har gjort det til min kunst at, fange mennesker i fokus, hvor følelser og det naturlige stråler. Mine billeder må gerne være med til at sætte følelser i gang, hvor du ser tilbage på en særlig begivenhed, en bestemt dag eller periode i dit liv.
Med stemningsbilleder og detaljeskud sørger jeg for at give jeg helt unikke billeder, som I altid kan se tilbage på og nemmere bevare de dejlige øjeblikke.

Jeg har en Key Point Photography uddanne i ryggen, da fotografering altid har interesseret mig – ja, helt fra min barndom. Efter jeg meldte mig på og gennemført uddannelsen, har min udvikling virkelig taget fart, og jeg elsker alt ved det, et billede kan sige uden ord.

Kreativitet og udvikling driver mig meget i arbejdet med fotografering.
Jeg søger konstant udvikling og at tage billeder på nye og spændende måder.
Min ambition for fotografering er altid at levere en høj kvalitet og mange flotte billeder, hvor I får unikke billeder af Jeres ønsker, med personlighed.

Ønsker I, at jeg skal fotografere jeres næste billede, er I meget velkomne til at kontakte mig. Lad os sammen klarlægge jeres ønsker, lokation og idéer, så vi rammer den helt rigtige stemning og skaber minder for livet. Jeg er fra Næstved-området, men kører gerne langt for opgaven. Jeg ser frem til at høre fra jer. 

– Fotograf Martin Lorentzen