Martin Lorentzen

Kunderne siger

Vi havde fornøjelsen af at have Martin som vores bryllupsfotograf, og vi kunne ikke have bedt om en bedre oplevelse. Hans arbejde er fantastisk, og vi er dybt taknemmelige for de smukke minder, han har fanget på vores store dag.
Hans evne til at smelte ind i mængden og være usynlig var bemærkelsesværdig. Dette gjorde det muligt for ham at fange de mest autentiske og naturlige øjeblikke fra vores bryllupsfest, uden at vi følte os distraheret af kameraet. Han formåede virkelig at indfange stemningen og glæden i øjeblikket. Martin var dedikeret og til stede fra start til slut. Han fulgte os fra kirken til midnat, og resultatet var en samling af smukke billeder, der dokumenterer hele vores specielle dag.
En ting, der virkelig imponerede os, var hans fleksibilitet. Vi måtte flytte datoen for vores bryllupsdag et halvt år før, og han var villig til at justere sin tidsplan for at være til stede på den nye dato. Det viser virkelig hans engagement og ønske om at levere det bedste resultat for sine kunder.
Vi kan ikke takke Martin nok for hans fine arbejde. Han har fanget vores bryllupsminder på den mest magiske måde, og vi er evigt taknemmelige. Hans evne til at fange øjeblikke og hans professionelle tilgang er imponerende. Og så er han bare en behagelig person oveni, hvilket vores gæster også bemærkede.
Vi vil varmt anbefale Martin til alle, der søger en dygtig og engageret fotograf.

- Frederikke og Christoffer.

Waaaaaaaaaow hvor det bare tegner godt!
Vidlt sjovt med en teaser af billeder. Synes allerede der er mange gode 🙂 
Tusinde tak for din vilde indsats. Det var bare en kæmpe fornøjelse!  Tusinde tak for vildt mange super gode billeder - vi er bare så glade!
Et STORT tak. Helt fantastisk der er så mange at kigge igennem, og se hvordan stemningen har været hele vejen rundt.
Vi er kanon glade for alle billederne! Af hjertet tak for det hele 🙂

- Nanna og Morten

Hej Martin. Dine billeder er fuldstændig fantastiske. Vi er så glade for at du havde tid til og være med på vores dag. Du er så vanvittigt behagelig, tålmodig og ikke mindst dygtig.
Vi havde booket Martin til vores store dag d. 27.05.2023. Han er super behagelig, virkelig tålmodig når hans motiver er super usikre foran et kamera, og han har simpelthen fanget de mest fantastiske billeder og alle de små øjeblikke man drømmer om og få foreviget, uden vi nærmest har opdaget han var der. Vi har fået lige de minder vi drømte om fra vores bryllup og mere til - vi kan kun give vores varmeste anbefalinger, og masser af stjerner herfra. 🤩

- Camilla og Kasper

Billederne er helt fantastiske og lige som vi håbede på. Vi er så glade for, at vi valgte Martin som fotograf til vores bryllup. Han har taget de bedste billeder og har været så hjælpsom igennem hele samarbejdet. Vi kan kun give ham vores bedste anbefaling.

- Sabrina og Simon

Hej Martin. Dine billeder er fuldstændig magiske. Vi er så glade for at vi valgte dig. Du er så fandens dygtig. ✌👍👍👍👍" Vi havde booket Martin til vores store dag d. 28.05.2022. Martin er meget behagelig, forstående og giver sig rigtig god tid, for at få det bedste af det bedste, han går ikke på kompromis. Vi havde også et møde med Martin inden den stor dag, hvor vi mødtes ved kirken, hvor vi fik taget prøvebilleder og forventninger blev afstemt. Vi har nu modtaget vores billeder som er spot on! Martin er en utrolig jordnær fotograf som fortjener 5 stjerner og klart kan anbefales! 👍

- Mathias

Vi kontaktede Martin i god tid, få dage efter datoen for vores bryllup blev fastlagt. Martin er nem at kommunikere med og svarer hurtigt.
Vi fik et skræddersyet tilbud som passede vores ønske om at forevige dagens vigtigste øjeblikke, men samtidigt i et prisleje vi kunne betale.
Vi blev herefter tilbudt en prøve-fotografering, som samtidigt skulle hjælpe med at forventningsafstemme, hvad vi ønskede hans expertise til på bryllupsdagen.
Et af de billeder fra prøve-fotografingen valgte vi efterfølgende til vores invitationer. Allerede under prøve-fotograferingen, fornemmer vi, at Martin er dedikeret, hurtig med kameraet når øjeblikket er der, og med godt humør og glimt i øjet får det bedste ud af de muligheder der er tilstede.
Vejret var gråt november vejr sidst på eftermiddagen, men med redigering og farve manipulation får vi nogle flotte billeder, hvor kemien imellem os skinner igennem.
1 måned før brylluppet, har vi et online opkald, hvor vi snakker de sidste små detaljer igennem, hvilket giver ro i maven, og vi får lov at ønske unikke kombinationer med nogle af de nære relationer, som muligvis ikke er blandt os om 5 år.
På dagen dukker Martin op i god tid, og fanger de første billeder af gæster som ankommer til vielsen og 4,5 timer frem.
Martin er knivskarp til alt fra situationsbilleder, stemninger og det æstetiske tidsløse, som øjeblikket hvor min Far følger mig op af gulvet. Han får det hele med, endda de ups'ere og spøjse øjeblikke, som er blandt de sjoveste at se tilbage på.
Martin er diskret under vielsen, men får alligevel fanget alt det vigtigste og mere til.
Til receptionen gør Martin alvor af, at hans yndlings billeder indeholder mennesker og stemninger. Martin formår på under halvanden time at få alle tilstede fotograferet i godt humør, samtidigt med at han løbende tager opstillede fælles billeder foran hovedindgangen med forskellige grupper af gæster.
Bagefter bevæger vi og nærmeste familie sig til en ny lokation, hvor Martin møder os og dirigerer os rundt til forskellige baggrunde og opstillinger. Her bliver de tætte familiebilleder taget, og afslutningsvis tager han portrætter af os, de to nygifte.
Martin er fuld af gode ideer, og imødekommer både mit ønske om klassiske og stilrene portrætter, samt min Mands ønske om noget lidt mere humoristisk og moderne.
Mindre end én time efter vi har gået hvert til sit, får vi det første billede tilsendt. I løbet af den efterfølgende uge dukker billeder løbende op på den online platform han benytter sig af. Det bliver hurtigt dagens højdepunkt, at gennemse de nyeste billeder under aftensmaden.
Martin tilbyder sin hjælp til at sammensætte og få printet en fotobog til os, hvilket vi takker ja til. Og det er faktisk det sidste, som vi mangler at se nu.
Men med den erfaring vi nu har med Martin som fotograf, tør jeg godt sige forventningerne til fotobogen er høj, og vi er overbevist om, at Martin Lorentzen som vores bryllupsfotograf i foråret 2023, var det helt perfekte valg. Tak for alt din hjælp Martin, vi ses nok igen ☺️

- Sabina og Oliver

De smukkeste øjeblikke blev foreviget ved vores bryllup.
De smukkeste billeder blev fanget gennem hele dagen ved vores bryllup. Martin var med hele dagen ved udendørs ceremoni og portrætter i haveselskabets have, reception, middag og fest på Josty. Det var magisk, og er blevet foreviget på fornemmeste vis, endda fra alle mulige vinkler. Vi var også gennem nogle fantastiske prøve shots på vores lokation (+ ved den forudgående vielse på rådhuset). En kæmpestor anbefaling herfra. Stort tak fra Allan og Dan

- Allan og Dan

Vi brugte Martin som fotograf til vores bryllup, hvor han fotograferede fra kirke til brudevals. Med sin venlige og rolige tilstedeværelse, så mærkede vi ikke rigtig, at han var der – vi mærkede overhovedet ikke, at vi havde en fotograf i nakken! Martin har taget nogle helt vildt stemningsfyldte og personlige billeder, som lige er det, vi havde efterspurgt. Vi vil helt klart anbefale Martin til andre og selv bruge ham igen. - Pihl og Nico

- Pihl og Nico

Fantastiske billeder! Martin er virkelig god til at fange situationerne og få følelserne med på billederne. Og så i vinkler der er meget mere spændende end vores egne billeder, der bliver taget lige forfra! Og så er han selv et rigtigt rart menneske 😊

- Monica Madsen

Super smukke billeder samt virkelig god og opfølgende service fra booking til de færdige billeder 🙂 Martin har fotograferet vores datter på hendes konfirmationsdag i Herlufsholm Kirke. Han var god til at fange alle situationer - ved kirken, familie, gæster, grin og hilsner. Selvom tiden var lidt knap, nåede Martin forbi mange forskellige spots ved kirken og i parken, så udvalget af billeder efterfølgende blev både meget varieret og stort. Svært at vælge blandt de mange smukke billeder 🙂 Kan helt klart anbefale Martin som fotograf til den store dag 🙂

- Michell og Rie

Tak for en formiddag med vind i håret. Det var en udfordring med vind og sol som skulle tæmmes. Martin var rigtig god til at finde de gode øjeblikke. Vi er glade for at kunne give vores forældre denne gave. Tak for hjælpen.

- Pia

Vi fandt Martin på google som en lokal fotograf, da vi ønskede os nogle familieportrætter ude i naturen. At vi valgte ham fortryder vi ikke. Martin dukkede op som aftalt og var smilende og venlig. Han instruerede, kom med ideer og lyttede til vores input. Vi fik taget forskellige serier af billeder og hele vejen igennem forløbet, fra kontakt til billeder kom frem var Martin serviceminded og venlig. Alt i alt en rigtig god oplevelse og vi vil med glæde benytte os af Martin igen. 😊

- Mikkel Hansen

Så har vi modtaget billederne, de er super gode og vi er meget glade for dem.
Martin er en fotograf der var god til at få billederne til at fremstå naturligt og ikke opstillede. Super gode billeder til en god pris.
Tak for samarbejdet, vi er meget glade for det du har lavet😊

- Anne