Martin Lorentzen

Bryllup

Bryllup

Jeres bryllup er et af livets største minder. 
Det er vigtigt med gode og stemningsfyldte billeder fra dagen til at hjælpe minderne på vej.
Derfor er det vigtigt at have billeder med stemning fra jeres store dag, så I kan se tilbage på dagen og mindes festlighederne igen og igen.
Jeg har efterhånden en del bryllupsfotograferinger i bagagen, og I vil derfor kunne trække på min erfaring og få gode råd,
så I får de helt rigtige billeder fra den begivenhedsrige dag.
Min vigtigste opgave er at få jer til at slappe af, så jeres billeder bliver naturlige! 

Jeg sørger for at tage stemningsbilleder, som fanger små øjeblikke med jer som brudepar i fokus. Derudover fotograferer jeg detaljeskud af bl.a. brudekjolen, vielsesringene, brudebuketten, bryllupskagen, taler, indslag m.m., hvor jeg lytter til jeres ønsker og behov, så I får de billeder i ønsker jer, i høj kvalitet og med de gode minder i fokus.

"Vi brugte Martin som fotograf til vores bryllup, hvor han fotograferede fra kirke til brudevals. Med sin venlige og rolige tilstedeværelse, så mærkede vi ikke rigtig, at han var der – vi mærkede overhovedet ikke, at vi havde en fotograf i nakken! Martin har taget nogle helt vildt stemningsfyldte og personlige billeder, som lige er det, vi havde efterspurgt. Vi vil helt klart anbefale Martin til andre og selv bruge ham igen."
"Vi brugte Martin som fotograf til vores bryllup, hvor han fotograferede fra kirke til brudevals. Med sin venlige og rolige tilstedeværelse, så mærkede vi ikke rigtig han var der – vi mærkede overhovedet ikke at vi have en fotograf i nakken! Martin har taget nogle helt vildt stemningsfyldte og personlige billeder, som lige er det vi havde efterspurgt. Vi vil helt klart anbefale Martin til andre og selv bruge ham igen"

Kontakt

Ønsker I, at jeg skal fotografere jeres næste billede, er I meget velkomne til at kontakte mig. Lad os sammen klarlægge jeres muligheder, lokation og idéer, så vi rammer den helt rigtige stemning og skaber minder for livet. Jeg ser frem til at høre fra jer.